IsoShell: új hőszigetelő falazati rendszer energiahatékony épületekhez

IsoShell: új hőszigetelő falazati rendszer energiahatékony épületekhez

Az IsoShell Zrt. az alacsony energiafelhasználású épületek térnyerésében kíván meghatározó szerepet játszani és értéket teremteni. Az általunk létrehozott épületeknek meg kell felelniük korunk energetikai és gazdasági kihívásainak, célunk a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás megvalósítása, elérhető áron.

Termékünk saját fejlesztés, több mint 10 év építőiparban eltöltött értékesítési és műszaki tapasztalat eredménye. Az elemek gyártása 100%-ban Magyarországon történik a legjobb minőségű, újrahasznosítható alapanyagokból.

Az ICF falazati rendszer világszerte elismert építési technológia, melyet Németországban fejlesztettek ki közel hatvan évvel ezelőtt. Kanadától egészen Ausztráliáig most már világ legtöbb országában alkalmazzák és nagy sikernek örvend számtalan előnyének köszönhetően.

A legjelentősebb eltérés a hagyományos falazatokhoz képest, ami egyben a legnagyobb előnye is a rendszernek, hogy egy lépésben gondoskodunk a szerkezetről és annak hőszigeteléséről az építés során – ezzel időt és energiát takaríthatunk meg.

Hőszigetelő bennmaradó zsaluzat 25 cm-es vastagságtól 40 cm-ig, melynek hőszigetelő értékei már megfelelnek a 2019-ben bevezetendő energetikai szabályozásoknak. Ezzel a technológiával építhetünk – a különböző falazati rendszerek között – az egyik legköltséghatékonyabb módon passzívházat.

Új piaci belépőként a termék fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettünk az alapanyagok minőségére; a piacra való belépéshez szükséges versenyképes árra; a jelentős betonnyomás miatt szükséges teher bíróképességre és a rendszer egyszerűségére.

Alapanyagunk a BASF által fejlesztett NEOPOR, mely a grafitos polisztirolok között a legjobb minőségű. Már ebben az évben több tucat referencia épült az IsoShell rendszerrel. További információt az www.isoshell.hu oldalon találhat.

 

 
 
(X)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.