Oktatás
2013 szeptember 15. írta: Passzívház Magyarország Egyesület

Passzívház tervező képzés: szeptembertől újra!

Passzívház tervező képzés: szeptembertől újra!

Két éve érhető el hazánkban a német Passivhaus Institut (PHI) által kidolgozott, magyar nyelvre adaptált Minősített Passzívház Tervező képzés, melynek kidolgozása az Intelligent Energy Europe program keretein belül valósult meg. A speciális szakképzés tavaszi és őszi kurzusokkal indul, 9 modulból, gyakorlati műhelymunkából áll. 2013. szeptemberében indul a következő kurzus. Még lehet jelentkezni!

A 2013. évi őszi kurzus (6. évfolyam) 2013. szeptember 27-én indul Budapesten, az oktatási napokat továbbra is pénteken és szombaton tartják. A modulokra az Építész Továbbképző weboldalán lehet jelentkezni. A képzés honlapjának  jobb oldali sávjában láthatók a modulok időpontjai és a részletes tematika is elérhető ugyanitt.

Miért hasznos a képzés?
Minősített Passzívház Tervező képzés

A képzés hallgatói az eredményes vizsgát követően nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is jó eséllyel közreműködhetnek passzívháztervezésben, passzívházak gépészeti és generál kivitelezésében. A magyar minősített passzívház tervezők köre megtalálható a Passivhaus Planer nemzetközi adatbázisban. Jelenleg 44 minősített passzívház tervező szerepel a listán, számuk a képzés jóvoltából folyamatosan bővül. A Passivhaus Planer adatbázis azok számára is autentikus információkkal szolgál, akik passzívház építéséhez, kivitelezéséhez keresnek közreműködő szakembereket.

További információk a képzésről és az őszi kurzusról >>

 

Cikkajánló

Hurrá, építkezünk! Segítség, építkezünk!

Hurrá, beköltöztünk! Webnaplóban örökítette meg a házépítést az újságíró anyuka >>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.